Ha lieve Annemieke, ben niet zo’n schrijver. Maar als ik dan toch iets over de kleurenanalyse mag schrijven, dan is het heerlijk om gewoon even tijd en aandacht voor mezelf gehad te hebben. En vooral dat het dan heel fijn is dat dit in HUIZlijke kring gebeurt. Je weet heel goed wat je doet, je straalt het zelf ook uit en daarbij ben je een geweldig mens. Heel fijn om bij jou op de stoel te hebben gezeten. Heb daarna mijn make-up aangepast en vind zelf dat ik er daardoor een stuk beter uit zie. Dus dank!!! 


Annemieke is een fantastische vrouw die goed naar je kijkt en luistert. Ze komt dus met adviezen die niet alleen qua kleur passen, maar ook bij wie je bent. Meike 

Annemieke neemt echt de tijd om een grondige analyse van huid, haar en ogen te maken. Het was voor mij verrassend wat het advies inhield! Claartje 

De uitslag van de kleurenanalyse is erg leuk om te weten omdat je hier over na kan denken wanneer je kleding of make-up koopt. De waaier is ook erg leuk omdat er bij sommige kleuren specifiek een uitleg bij staat. Zeker aan te raden. 

De kleurenanalyse is zeker de moeite waard en zeer verrassend. Als je je er een beetje aan houdt dan krijgt je veel complimentjes, iets wat iedereen toch leuk vindt. Annemieke is een geweldige adviseurs die je in je waarde laat en niets opdringt. Echt een feestje om de analyse eens te doen. L.K. 


Annemieke is heel hartelijk en zoekt goed uit welke tinten passen. Je hebt er echt wat aan als je je jezelf en je garderobe eens op wilt frissen. Julia

Geweldig om bevestiging te krijgen in kleurkeuze, maar toch ook verrassende inzichten voor nieuwe kleding! 

Ik vond de kleuranalyse leuk om te doen. Ik weet nu welke kleuren mij goed staan, merk het ook aan de reacties! 

Zeker heel leuk om te doen! Valerie



Commentaren: 10
  • #10

    Cindy (zondag, 19 december 2021 15:50)

    Wat een leuke ervaring om de effecten van verschillende kleuren op je uitstraling te kunnen zien. Fijn ook om met de persoonlijke kleurenwaaier na afloop precies te weten welke kleuren voor mij een goede keuze zijn (naast mijn voorliefde voor zwart :-) ). Ook het zelf (hygiënisch!) kunnen uitproberen van de gepersonaliseerde make-up vond ik erg prettig. Ben heel blij met de prachtige lippenstift en vind de kwaliteit van de make-up producten ook erg goed. Dank je wel Annemieke!

  • #9

    Nicole Tollenaar (dinsdag, 14 december 2021 10:07)

    Super leuke ervaring.
    Annemieke neemt alle tijd en is aanstekelijk enthousiast. Ben blij met mijn kleurenwaaier en zeker ook met het make up advies. Veel geleerd en heerlijke ochtend gehad

  • #8

    Astrid (zondag, 31 oktober 2021 16:10)

    Met mijn dochter samen hebben wij een fijne en inspirerende middag gehad bij Annemieke. Naast dat ze erg deskundig is en gevoel heeft voor kleuren, zorgt zij voor een prettige sfeer. Ik ben ook echt verrast door haar. Echt een aanrader om te doen. En helemaal leuk om samen met je dochter te doen!

  • #7

    Inge (donderdag, 14 oktober 2021 16:18)

    Ik heb een heel bijzondere ervaring gehad bij Colour Your Life. Annemiek was mijn consultant en zij wist precies de juiste kleur en kleding advies te geven naar aanleiding van de analyse. Heel knap en voor mij geweldig als ik mijn kleding een 'nieuw leven' wil geven door andere combinaties. Chapeau en dank!

  • #6

    Carola (maandag, 13 september 2021 19:22)

    Annemiek heeft kleur aan mijn leven gegeven. Na haar kleuranalyse ben ik mij ander gaan opmaken en koop ik kleding in andere kleuren. Ik ben mij veel bewuster van de kleuren die bij mijn gezicht en persoon passen. Dus een echte verrijking!

  • #5

    Gonny Meesters (donderdag, 12 maart 2020 20:14)

    De kleuranalyse was leuk ! Ik zie nu beter of iets bij me past qua kleur. Ik deed altijd maar wat .:) Met de juiste make up erbij (meteen besteld) is het echt een enorm verschil. Met dank aan Annemieke! Top!

  • #4

    Marike (donderdag, 27 februari 2020 23:43)

    Hoe leuk is het om door het advies van Annemieke met andere ogen naar kleurcombinaties te kijken! Ik snap nu beter waarom ik en bepaalde kleuren niet klikken en heb combinaties ontdekt waar ik zelf niet op zou zijn gekomen. De kleurenwaaier is een handig hulpmiddel. Annemieke neemt de tijd en geeft prettig en deskundig advies. Zeker een aanrader!

  • #3

    gonny van oudenallen (maandag, 24 februari 2020 23:24)

    Ik heb een goed advies gekregen van Annemieke van Colour your life. Daarna make-up besteld. Ook de nabestelling ging vlot en fijn. Aanrader voor cadootje; een kleuradvies en kijk naar haar goede artikelen die prettig in gebruik zijn; zoals ik bij film- en foto-opnames kan gebruiken. Om niet te vergeten de leuke uitnodiging voor enkele dagen kleding-tips en mogelijkheid tot passen en.. kopen! Aanrader!

  • #2

    Dorine (maandag, 17 februari 2020 13:02)

    Na de fijne kleuren analyse bij Annemieke ben ik met mijn nieuwe persoonlijke kleuren waaier mijn "kleding berg" gaan beoordelen. En ja de meeste miskopen zijn niet mijn kleur of zitten niet lekker. Een mooi moment voor een radicale opruiming in het kader van het ont-spullen. Eigenlijk weet ik al jaren wat mijn kleuren zijn maar het is fijn ook nieuwe kleuren te ontdekken waar je zelf nooit aan zou denken laat staan aantrekt.
    Annemiek neemt alle tijd en zelf mag je alle, door haar geadviseerde, kleuren make-up uitproberen. Je ziet dus direct het resultaat.
    Kortom een aanrader en een investering in jezelf.

  • #1

    Sarah (dinsdag, 04 februari 2020 08:55)

    De kleur analyses worden heel fijn gegeven, Annemieke neemt de tijd en beschrijft alles duidelijk. De kleurenwaaiers die je kan bestellen zijn ook heel fijn voor bijvoorbeeld tijdens het winkelen.